marți, 12 ianuarie 2016

Centura de castitate in 2016? Afla ce a facut o femeie care a pierdut cheia!

Poate ca iti pare surprinzator, dar mai exista si in zilele noastre centuri de castitate. O femeie din Padova, Italia a fost nevoita sa ceara ajutor, dupa ce s-a vazut in situatia jenanta de a pierde cheile de la centura de castitate. Stirea a devenit virala si a fost preluata de publicatii din intregul World Wide Web - personal am citit despre asta pe telegraph.co.uk. (sursa foto: Reuters)

S-a intamplat in Padova, orasul San Fidenzio. Acum cateva zile, la postul de pompieri din oras si-a facut prezenta o femeie care a cerut ajutorul pompierilor pentru a sparge o incuietoare. Este vorba despre o femeie de varsta mijlocie, a carei identitate nu a fost dezvaluita de presa si autoritatile italiene.

Femeia s-a prezentat la postul de pompieri cerand ajutorul pentru deblocarea unei incuietori. Initial, pompierii s-au gandit ca este vorba de o situatie cu care se confruntasera frecvent: fie persoana pierduse cheile de la casa, fie se incuiase pe dinafara din neatentie. Surpriza a venit insa atunci cand femeia le-a aratat, stanjenita, despre ce incuietoare era vorba.

Mijlocul femeii era inconjurat de o centura de castitate din fier, asemanatoare cu cele folosite in Evul Mediu. In acea perioada astfel de centuri de castitate erau folosite ca o masura de siguranta pentru prevenirea adulterului sau violului. Stanjeniti de situatie, pompierii au reusit totusi sa inlature centura de castitate, intrucat femeia a declarat ca pierduse cheile.

Imi pun o intrebare: de ce ai purta o centura de castitate in 2016?! Daca in epoca medievala erau folosite cu un scop, in perioada actuala nu se justifica. Femeia a declarat ca a folosit-o pentru a nu se mai implica in relatii de ordin sexual. Din pacate a pierdut cheile si a fost pusa in situatia stanjenitoare ce a devenit virala foarte rapid. Cotidianul local italian care a difuzat prima data stirea a mai dezvaluit ca pompierii voiau sa inceapa o investigatie alaturi de autoritati, pentru a afla daca femeia fusese supusa vreunui abuz. Se pare ca nu a fost insa vorba de nimic de acest gen.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.